Kapcsolat

BI'BOR-FA

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Sport u. 5/a
Telefon: +36309591126
Fax: 0683/560175
E-mail:
Munkatársaink

Munkatársaink

Név Beosztás Telefon E-mail
Borbiró Frigyes ügyvezető +36 30/ 956 2756
Bors Attila ügyvezető +36 30/ 959 1126
Dézsenyi Hajnalka gazdasági vezető +36 30/ 211 6215

Tarsoly Tibor műszaki előkészítő, rajzoló +36 30/ 743 4022
Németh Tamás műszaki előkészítő, rajzoló +36 30/ 743 4022

Horváth Tímea

projektasszisztens +36 30/ 563 2296

 Bemutatkozás


Cégünk gyökerei a rendszerváltozásig nyúlnak vissza. Lakóhelyünkön, Zalaszentgróton a faiparnak régóta komoly hagyományi vannak. A 90-es évek elején az akkori tradicionális faipari cégek megroppantak, mi erre a felhalmozott tapasztalatra és tudásra építve raktuk le a BI’BOR-FA alapjait, gyakorlatilag tőke nélkül, de annál nagyobb lelkesedéssel. Szinte mindennel foglalkoztunk, ami köthető volt a fához, majd 1994-re lassan kirajzolódott a fő profil.

Először a nyílászárók gyártása, majd később az igényekhez igazodva, a belsőépítészet és bútorkészítés. Termelésünk bővülése megkövetelte, hogy e két fő tevékenységünket üzemszerűen is elkülönítsük. A minőségi és megbízható munkavégzés lehetőségének megtartására két külön 1000 m²-es csarnokot hoztunk létre, a tömörfa megmunkálásra szakosodott nyílászáró gyártó és a lapszabászattal kiegészített bútorgyártó részlegünket. Pár év alatt a termelés növekedése miatt, az üzemek kicsinek bizonyultak. 2018-ban Zalaegerszegre költözött a cégünk, egy több mint 5000 m2 alapterületű üzemcsarnokba.

A kezdetektől az igényes egyedi termékek gyártását tűztük ki célul. Ezt az irányt állandóan szem előtt tartva toboroztuk össze kiemelkedő tudású szakember gárdánkat, akikre méltán lehetünk büszkék. Az ő folyamatos képzésük, naprakész tudásuk fenntartása, állandó része a cég életének. Ők jelentik a cégünk egyik alappillérét, kiegészülve a korszerű gépparkunkkal, melynek fejlesztése napjainkban is folyamatosan tart, követve a megszokott trendünket: a cég fejlesztése mindenekelőtt.

Cégünk további erősségei a rugalmasság és az igényekhez való alkalmazkodóképesség. Ennek eredményeként a szakosodást tovább folytatva, a fent említett területeken belül 2 fő irányvonalat követünk. Az egyik a műemlék jellegű nyílászárók és tradicionális bútorok, a másik pedig a modern és innovatív belsőépítészeti termékek gyártása. Szem előtt tartva a több lábon állást.

Sablon termékeink nincsenek, zömében egyedi tervek alapján dolgozunk, melyek lehetnek hozott, illetve megbízás szerint általunk készített tervek. Elsősorban a cég méretének megfelelő, nagyobb volumenű munkákat végzünk,-középületek, szállodák, stb- de nagyobb magánházak nyílászáróinak és bútorzatának munkáit is vállaljuk.

Az igényekhez igazodó, kiforrt és innovatív eredeti megoldásokkal cégünk a külföldön is versenyképes. Munkáink mára Hazánkon kívül a 6 Európai Uniós országban, Svájcban, Oroszországban és Európán kívül, Katarban is megtalálhatók. A német piacon nyílt közbeszerzési pályázatokon nyert munkákkal folyamatosan jelen vagyunk.

Referenciáinkról honlapunkon tájékozódhat. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Megrendelőink között köszönthetjük!

 
Vissza az előző oldalra!
BI'BOR-FA - MagyarBI'BOR-FA - NémetBI'BOR-FA - Angol