Homlokzati nyílászáró

Termékpalettánk a homlokzati nyílászárók tekintetében a (teljesség igénye nélkül): bejárati ajtók, ablakok, erkélyajtók, emelő-toló erkélyajtók, zsalugáterek. Fa homlokzati nyílászáró esetén a legfontosabb szempont a hőszigetelési képesség kiválasztása. A műanyag nyílászáróval ellentétben itt nem csak az üveg vastagsága, hanem a fa részek keresztmetszete is változik a hőszigetelés növelésével. Háromféle típus elérhető el cégünknél: 68-78-92 mm profilvastagság. Alapanyag tekintetében főként lucfenyő, borovifenyő, tölgy és red grandis-ból dolgozunk az igényeknek megfelelően. Elérhető ALU-FA termékpaletta is Guttmann profilokkal. Nagy erősségünk még a történelmi műemlék ablakok, ajtók, kapuk gyártása is. Részt vettünk már számtalan műemlék projekt kivitelezésében is. Ilyenkor a tervezés folyamán egyeztetünk a műemlékvédelmi szakemberekkel. Nagy erősségünk a profi kollégákból alkotta kis mag, akik már több mint 25 éve tagjai csapatunknak, szinte már rutinszerűen birkóznak meg a műemlék nyílászáró adta kihívásokkal.

68 mm profil rendszer esetén az ár-érték arány a legkiemelhetőbb tulajdonság, ellenben műszaki paraméterei szerényebbek, mint a modernebb háromrétegű üveggel ellátott társainak.
Ug= 1,1 W/m2K (üveg hőátbocsátási tényezője)
Uw=1,3 W/m2K (szerkezet hőátbocsátási tényezője)
Rw=32 dB (hangszigetelés)

78 mm profil rendszer egy jó kompromisszum, ha nem cél a legkisebb hőátbocsátási tényező. Filigránabb megjelenésével, kisebb tömegével komfortosabb a mindennapi használat során.
Ug= 0,6 W/m2K (üveg hőátbocsátási tényezője)
Uw=0,9 W/m2K (szerkezet hőátbocsátási tényezője)
Rw=32 dB  (hangszigetelés)

92 mm profil abszolút a hőszigetelés csúcsa, mind az üveg, mind a faanyag tekintetében. Kompromisszummentes nagyon komoly szigetelőképességű termék.
Ug= 0,5 W/m2K (üveg hőátbocsátási tényezője)
Uw=0,78 W/m2K (szerkezet hőátbocsátási tényezője)
Rw=32 dB (-1;5) (hangszigetelés)

ALU-FA rendszer Gutmann Mira countour integral alu profil rendszerrel. A MIRA contour integrált fa-alumínium rendszer keskeny kerettel rendelkezik, teljesen rejtett szárnnyal. Ez a kialakítás maximalizálja a fény bejutását. Az integrált ablakok ideálisan illeszkednek a modern épületekhez, és nagyon sok megoldást tesznek lehetővé a prémium technológiát alkalmazó építészetben.

A homlokzati nyílászárókhoz hozzátartozik az árnyékolás és a rovarvédelem is. Több gyár termékei közül forgalmazunk redőnyöket, zsalúziákat, szövetárnyékolókat több gyártó termékei közül válogathat nálunk. Saját gyártásban pedig spalettát és zsalugátert tudunk készíteni egyedi igényeknek megfelelően. Segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.

Nézz körbe!

Kérj ajánlatot!

    © 2024 BI'BOR-FA Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési nyilatkozat