Cégünk gyökerei a rendszerváltozásig nyúlnak vissza. Lakóhelyünkön, Zalaszentgróton a faiparnak régóta komoly hagyományi vannak. A 90-es évek elején az akkori tradicionális faipari cégek megroppantak, mi erre a felhalmozott tapasztalatra és tudásra építve raktuk le a BI’BOR-FA alapjait, gyakorlatilag tőke nélkül, de annál nagyobb lelkesedéssel. Szinte mindennel foglalkoztunk, ami köthető volt a fához, majd 1994-re lassan kirajzolódott a fő profil.

Először a nyílászárók gyártása, majd később az igényekhez igazodva, a belsőépítészet és bútorkészítés. Termelésünk bővülése megkövetelte, hogy e két fő tevékenységünket üzemszerűen is elkülönítsük. A minőségi és megbízható munkavégzés lehetőségének megtartására két külön 1000 m²-es csarnokot hoztunk létre, a tömörfa megmunkálásra szakosodott nyílászáró gyártó és a lapszabászattal kiegészített bútorgyártó részlegünket. Pár év alatt a termelés növekedése miatt, az üzemek kicsinek bizonyultak. 2018-ban Zalaegerszegre költözött a cégünk, egy több mint 5000 m² alapterületű üzemcsarnokba.

A kezdetektől az igényes egyedi termékek gyártását tűztük ki célul. Ezt az irányt állandóan szem előtt tartva toboroztuk össze kiemelkedő tudású szakember gárdánkat, akikre méltán lehetünk büszkék. Az ő folyamatos képzésük, naprakész tudásuk fenntartása, állandó része a cég életének. Ők jelentik a cégünk egyik alappillérét, kiegészülve a korszerű gépparkunkkal, melynek fejlesztése napjainkban is folyamatosan tart, követve a megszokott trendünket: a cég fejlesztése mindenekelőtt.