Beltéri nylászáró

Beltéri nyílászáróinkat minden esetben egyedi felmérés és tervezés után készítjük a megrendelő igényeire szabva. A legmodernebb dizájntól a klasszikus ajtókig mindennel foglalkozunk. Egy közös pont viszont az összes ajtónkra igaz, a magas minőség, ebből nem engedünk. Nincs szériatermék és előregyártott raktárkészlet. Ezért minden esetben legalább 8-10 hét alatt készítjük el álmai beltéri nyílászáróit.

A teljes gyártási folyamat elejétől a végéig egy üzemben, egy helyen történik. Mi csak kereskedő szerepét töltjük be, hanem a felméréstől a gyártáson át, a beszerelésig végigkísérjük termékeink útját. A magas szakmai tudás és a fejlett géppark adja a magabiztosságot, hogy kijelentsük, a legmagasabb minőséget képviseljük. Saját felületkezelő kapacitásunknak köszönhetően akár magasfényű, vagy antikhatású ajtókat is tudunk készíteni. Furnér és HPL választékunk a zalaegerszegi bemutatótermünkben tekinthető meg. Fontos kiegészítője és díszítő eleme egy beltéri ajtónak a megfelelő kilincsválasztás. Főbb beszállítóink: Maestro, Tupai, Hoppe, DND.

Referenciáink között megtalálhatóak síkban záródó rejtett pántos ajtók, rusztikus nagyméretű tömörfa ajtók, valódi fa furnérozott ajtók, tolómegoldású ajtók, tapétaajtók, üvegajtók. Több nagy projekt keretében szállítottunk technikai, tűzgátló, acéltokos, illetve egyedi HPL borítású ajtót is. Mindenre van megoldásunk, csak az igényt kell megfogalmazni.

Nézz körbe!

Kérj ajánlatot!

    © 2024 BI'BOR-FA Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési nyilatkozat