Belsőépítészet

Két részre bontható cégünknél a belsőépítészeti divízió: magas minőségű egyedi magán megrendelések, nagyobb mennyiségű szériajellegű, de mégisegyedi megoldásokkal és kihívásokkal teletűzdelt projektfeladat. Minden esetben az egyediségen van a hangsúly, ez a legnagyobb erősségünk. Nem sablonok alapján dolgozunk, minden feladatot a megrendelő igényeihez igazítva oldunk meg. Legyen szó egy lakás luxus bútorairól, vagy egy iskola HPL dekoros installációiról.

A felhasznált anyagokat tekintve az abszolút favorit a valódi fa furnér, de természetesen az egyszerűbb laminált lapok vagy kompozitok (Corian, Kerrok, Kompakt lemez) is a palettánkon vannak. Természetesen tömör fából is készítünk bútorokat, sajnos ez abszolút kuriózum a szakmánkban. A felületkezelést is saját festőüzemünkben oldjuk meg, itt megtalálható egy CNC vezérlésű festőautomata is, amivel hatékonyan, magas minőségben tudunk nagy mennyiséget is felületkezelni.

Minden munkát egyedileg gyártmánytervezünk AutoCad program segítségével. Komoly mérnöki gárda áll rendelkezésre, több mint 20 éves tervezői tapasztalattal. Akár látványtervet is készítünk megrendelőink részére, de az esetek nagy részében belsőépítészek tervei alapján dolgozunk.

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy több nagy szálloda is a mi egyedi gyártású bútorainkkal van felszelve, kiemelve a Kolping Hotel Alsópáhok, ahol több mint 400 szoba került általunk felújításra.
 
A nemzetközi piacon – legfőképpen Németországban – több iskolát, óvodát és közintézményt is bútorozhattunk. Ezek a projektek mindig nagy volumenűek, kiemelkedő a Müncehni Theologia Könyvtár, ahol több mint 16.000 m2 tölgy furnért használtunk fel a könyvespolcok és asztalok elkészítéséhez.

Nézz körbe!

Kérj ajánlatot!

    © 2024 BI'BOR-FA Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési nyilatkozat