Cégtörténet

Cégünk gyökerei a rendszerváltozásig nyúlnak vissza. Zalaszentgróton a faiparnak régóta komoly hagyományi vannak. A 90-es évek elején az akkori tradicionális faipari cégek megroppantak, mi erre a felhalmozott tapasztalatra és tudásra építve raktuk le a BI’BOR-FA alapjait, gyakorlatilag tőke nélkül, de annál nagyobb lelkesedéssel. Szinte mindennel foglalkoztunk, ami köthető volt a fához, majd 1994-re lassan kirajzolódott a fő profil.

Először a nyílászárók gyártása, majd később az igényekhez igazodva, a belsőépítészet és bútorkészítés. Termelésünk bővülése megkövetelte, hogy e két fő tevékenységünket üzemszerűen is elkülönítsük. A minőségi és megbízható munkavégzés lehetőségének megtartására két külön 1000 m²-es csarnokot hoztunk létre, a tömörfa megmunkálásra szakosodott nyílászáró gyártó és a lapszabászattal kiegészített bútorgyártó részlegünket. A két üzem üveges jellegű igényeit saját üveges műhelyünk támogatja, melyben egyébként lakossági és intézményi üveges szolgáltatást is folytatunk.

A kezdetektől az igényes egyedi termékek gyártását tűztük ki célul. Ezt az irányt állandóan szem előtt tartva toboroztuk össze kiemelkedő tudású szakember gárdánkat, akikre méltán lehetünk büszkék. Az ő folyamatos képzésük, naprakész tudásuk fenntartása, állandó része a cég életének. Ők jelentik a cégünk egyik alappillérét, kiegészülve a korszerű gépparkunkkal, melynek fejlesztése napjainkban is folyamatosan tart, követve a megszokott trendünket: a cég fejlesztése mindenekelőtt.

Cégünk további erősségei a rugalmasság és az igényekhez való gyors alkalmazkodóképesség. Ennek eredményeként a szakosodást tovább folytatva, a fent említett területeken belül 2 fő irányvonalat követünk. Az egyik a műemlék jellegű nyílászárók és tradicionális bútorok, a másik pedig a modern és innovatív belsőépítészeti termékek gyártása.

Sablon termékeink nincsenek, zömében egyedi tervek alapján dolgozunk, melyek lehetnek hozott, illetve megbízás szerint általunk készített tervek. A középületeken, szállodákon kívül több igényes családi ház, villa asztalos munkáiban vettünk részt.

Az igényekhez igazodó, kiforrt és innovatív eredeti megoldásokkal cégünk az európai piacokon is versenyképes. Munkáink mára Hazánkon kívül négy európai országban is - Németország, Ausztria, Olaszország, Hollandia - megtalálhatók. A német piacon nyílt közbeszerzési pályázatokon nyert munkákkal sikerült megvetni a lábunkat, mely nagyban hozzájárul cégünk fejlődéséhez.

Kiemelkedő referenciákkal rendelkezünk, melyekről a teljesség igénye nélkül Ön is meggyőződhet. Ha valami eredetit, exkluzívat szeretne, akkor nagy örömünkre szolgál, hogy megtisztel minket bizalmával!

Borbiró Frigyes

Borbiró Frigyes

A különleges feladatok mérnökként mindig kihívást jelentenek számomra!

Bors Attila

Bors Attila

Azokért a pillanatokért dolgozom, mikor megrendelőimmel együtt örülhetünk a fából megvalósult álmoknak!

Befejeztük a lakossági üvegezési munkákat
2016 januárjától üzletpolitikai okból, véglegesen megszüntettük a lakossági üvegezést. Kérjük szíves megértésüket!

Erlangenben dolgozik bútoros részlegünk
     Ez év júliusában építettük be a németországi Erlangenben épülő kollégium együttes első mintaszobájának...

AjánlatkérésMegrendelői kör