Töltés...
Töltés...

Nyílászárók

A BI’BOR-FA nyílászárói a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik a fa nyílászárók körében.
Ezt a nívót állandó minőségellenőrzéssel és az innovatív megoldások folyamatos gyártásba állításával tartjuk szinten. A kiforrott standard megoldásokon túl, az egyedi és eredeti - szakmailag kihívást jelentő - ötletek megvalósításában is állunk vásárlóink rendelkezésére, minden termékcsoportban:

Beltéri ajtók Kültéri nyílászárók

Fenti termékeinkhez széleskörű szolgáltatási palettánk társul, mellyel így biztosítani tudjuk a komplex megoldásokat Tisztelt Megrendelőink számára.

Bútor

A BI’BOR-FA bútorai és belsőépítészeti termékei mindig igazodnak Megrendelőink elképzeléseihez.

Standard termékeink nincsenek, kizárólag egyedi tervezésű, méretre és igényre szabott bútorainkat belsőépítész tervek alapján készítjük el.

Amennyiben saját elképzelése van, segítjük Önt szakmai tapasztalatunkkal és kreativitásunkkal, hogy a megálmodott bútor az esztétikán túl ergonómiailag is a maximumot tudja nyújtani.

Gépparkunk és cégünk dolgozóinak szakmai felkészültsége lehetővé teszi bármely stílusú termék elkészítését a klasszikustól a minimálig. A kiváló végeredményt a fentieken túl a kizárólag minőségi alapanyagok és szerelvények használata biztosítja.

Erlangenben dolgozik bútoros részlegünk
     Ez év júliusában építettük be a németországi Erlangenben épülő kollégium együttes első mintaszobájának...

Megkaptuk az "Év Zalai Vállakozása" címet 2015-ben
 Cégünk megtisztelő szakmai elismerésben részesült. Megkaptuk 2015-ben az "Év Zalai Vállakozása " címet. Az ünnepélyes...

AjánlatkérésMegrendelői kör